Робочий візит Ірини Констанкевич у медичне об’єднання захисту материнства і дитинства та передача благодійної допомоги

22 липня КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради відвідали гості – депутат Верховної Ради України, членкиня групи «Партія «За майбутнє» (Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ») Ірина Констанкевич та представник Українсько-Американської культурної асоціації штату Орегон Олександр Кізім.

Гості привезли подарунки від  фонду «Medical teams international», за сприяння членів Україно-Американської Культурної Асоціації Володимира Ткача та Ігоря Левківа, у вигляді сучасних  витратних матеріалів та виробів медичного призначення, що повсякчас використовуються в лікувально-діагностичному процесі. Це хірургічний інструментарій для малоінвазивних втручань, перев’язувальний матеріал, розхідні матеріали, що використовуються при проведенні штучної вентиляції легень  в анестезіологічних відділеннях, тощо. Така міжнародна благодійна підтримка та співпраця допомагає підвищувати спроможність лікарні, забезпечуючи маленьких пацієнтів якісними послугами.

Принагідно, гості познайомились з реконструйованим відділенням променевої діагностики у приміщенні Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, цікавились умовами роботи закладу в непростий період реформування медицини в Україні та планами на майбутнє.