Відзнака – за лідерство в трансформації системи охорони здоров’я

21 грудня Міністр охорони здоров‘я України Віктор Ляшко та голова комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Верховної ради Михайло Радуцький під час візиту на Волинь для проведення виїзної Колегії Міністерства охорони здоров‘я України, відвідали КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства», де ознайомились із наданням медичних послуг дітям і матерям. Під час візиту було зазначено, що  обласна дитяча клінічна лікарня увійшла в перелік тих обласних закладів, де впродовж 2022-2023 років буде проведена реконструкція за кошти державного бюджету в рамках Програми «Велике будівництво».

Генеральна директорка КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства» Ірина Горавська познайомила гостей із структурними підрозділами перинатального центру та дитячої лікарні, зауважила, що створення потужного медичного об’єднання дійсно було виправданим.

На розширеній колегії МОЗ, присвяченій питанням охорони материнства і дитинства, Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства та ще 4 заклади України отримали нагороду від Міністра Віктора Ляшко. Це відзнака «За лідерство в трансформації системи охорони здоров’я» – для лікарень, які стали лідерами за результатами втілення реформи охорони здоров’я, зуміли працювати в умовах змін, провести реорганізацію, оптимізацію й при цьому залишилися успішними у фінансовому плані та за якістю надання послуг.

Ірина Іванівна Горавська подякувала за нагороду. Вона зазначила, що це – заслуга потужного колективу однодумців, який працює у режимі 24 на 7, постійно удосконалюється та змінюється за вимогами часу, збільшуючи кількість послуг та їх якість.