Передноворічні візити благодійників

Благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» давно співпрацює з нашим закладом, надаючи благодійну допомогу. Нещодавно в обласний перинатальний центр та обласну дитячу клінічну лікарю були доставлені засоби індивідуального захисту, дезінфікуючі середники, м’який інвентар, тощо. Це дуже актуально в час пандемії COVID 19, адже КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» включено до переліку мережі спеціалізованих закладів охорони здоров’я області для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою.

Крім цього, голова «Дитячої місії. Україна» Людмила Лонюк завітала у санаторій для дітей з батьками «Дачний». Вона привезла і вручила подарунки хворим діткам та поспілкувалась з їх батьками. Щиро завдячуємо Людмилі  Віталіївні за постійну опіку і допомогу.

Висловлюємо вдячність також небайдужим волинянам – Роксолані Нестерук та Юлії Колесник, які ще з грудня минулого року розпочали збір коштів для придбання інфузоматів у дитяче онкогематологічне відділення. Загалом, придбано 20 найновіших апаратів фірми В.Вraun та стійки для них на загальну суму 750 тис грн. 3 грудня медичне обладнання передано завідувачці дитячої онкогематологї Яні Рижко.