Перша міжнародна фахова школа для дитячих лікарів хірургічних спеціальностей «Практична дитяча хірургія»

4-5 червня 2021 р. в Києві, конгрес-готелі «Пуща Водиця», відбулась перша міжнародна конференція за участю дитячих хірургів, урологів та ортопедо-травматологів.

Організовано та проведено даний захід кафедрою дитячої хірургії Національної академії охорони здоров’я ім. П.Л.Шупика. Були присутні 286 делегатів з представництвом усіх регіонів України, за участю провідних науковців фахових шкіл вітчизняних, ближнього та дальнього зарубіжжя. Конференція була представлена презентаціями доповідей та проведенням майстер класів за спеціальностями – дитяча хірургія, урологія та ортопедія.

Наша делегація була представлена медичним директором по хірургічній роботі  Ігорем Дородних, зав. відділенням дитячої хірургії Володимиром Селюком, лікарями дитячими хірургами Валентином Мартинюком та Тарасом Мартинюком, зав. відділеням дитячої ортопедо-травматології  Мирославою Набухотною, лікарями дитячими ортопедо-травматологами Ігорем Тарасюком і Богданом Петерчуком та лікарями інтернами Віталієм Лазаруком, Валентином Жиленко, Сергієм Давидюком і Богданом Євчуком.

Міжнародний хірургічний форум фахівців дитячих спеціальностей пройшов в атмосфері діловитості та взаємного збагачення знаннями, навиками, досвідом роботи і буде сприяти покращенню якості хірургічної допомоги маленьким волинянам.