Колективний Договір ухвалено

18 травня 2021 року відбулися збори трудового колективу КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання  захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради, на яких 113 представників трудового колективу ухвалили Колективний Договір між  Роботодавцем  закладу  в особі генерального директора ГОРАВСЬКОЇ ІРИНИ ІВАНІВНИ, яка діє на підставі Статуту Підприємства, з одного боку, та первинною профспілковою організацією медичного об’єднання в особі голови ПК НАГОРНОЇ ЄВГЕНІЇ ІВАНІВНИ.

113 присутніх  осіб, уповноважених представників усіх структурних підрозділів, були ознайомлені з важливими розділами Колективного Договору, прийняли активну участь в обговоренні ряду положень, подали свої пропозиції щодо розділів по відпустках, роботи з дезінфікуючими розчинами, внесенням змін до складу комісії з контролю за виконанням колективного договору  та порядком  преміювання працівників, зокрема. Змістовні відповіді на питання  надавала юрист Т. Тарасюк.

Після активного обговорення, проект Колективного Договору був прийнятий за основу з терміном дії 3 роки – до 2024 року, а після внесення змін і доповнень, проголосований в цілому.

Крім Колективного Договору, на зборах трудового колективу обговорені і прийняті рішення по затвердженню:

  • Положень про збори трудового колективу
  • Правил внутрішнього трудового розпорядку
  • Комісії по трудових спорах (після першого засідання з 9 обраних членів комісії головою обрано Ловгу М., заступником Вороблевського І., секретарем Шаманську Н.).

Горавська Ірина Іванівна привітала присутніх з укладенням надзвичайно важливого в діяльності закладу документу, який регулює відносини між працівниками і роботодавцем.