День захисту дітей в обласній дитячій клінічній лікарні

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Турбота про дітей – один з найголовніших обов’язків дорослих. Це і нагадування суспільству про дитячі проблеми і потреби.

До свята готувалися. Діти, що перебувають на стаціонарному лікуванні в обласній дитячій клінічній лікарні, виготовили банер дитячої планети.

Готуємось до свята

Педагогічні працівники підготували та провели для пацієнтів гру-подорож “В країні дитячих правил”. Під час розваги були застосовані різні навчальні вправи, інформаційні повідомлення, вікторини-анкети. Це сприяло формуванню у дітей розуміння необхідності правил і законів у суспільстві.

Вивчаємо права і обов’язки

Голова Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк заздалегідь подбала про малечу лікарні. Передала подарунки, призи, м’які іграшки, одяг для немовлят в неонатальний центр та приймальне відділення закладу.

Подарунки від фонду “Дитяча місія. Україна”

1 червня поява на території лікарні мультиплікаційних героїв зробила свято яскравим і незабутнім. Аніматори приготували багато приємних сюрпризів. Діти танцювали, малювали на асфальті, запускали з кульками голуба миру. Кожен бажаючий міг сфотографуватись з улюбленим персонажем. Лунав веселий дитячий сміх.

Розваги з аніматорами

Завдяки Голові правління Волинського обласного відділення Дитячого фонду України Олені Грінченко, справжньою подією став концерт артистів Волинського академічного театру ім. Т.Г. Шевченка. Хороший настрій та незабутні враження залишились у пацієнтів від майстерного виконання українських пісень.

Під час концерту

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *