Нехай збуваються дитячі мрії!

В переддень Святого Миколая у Волинській обласній дитячій клінічній  лікарні відбулася чергова значима подія. Для діток, що отримують важке лікуються в онкогематологічному відділенні лікарні, після прекрасного ремонту, благодійно проведеного в найкоротші терміни  ПрАТ Луцьксантехмонтаж, створені додаткові умови для відпочинку з ігровою зоною і можливістю відволіктись від болю і страждань, що випали на їх долю.

18 грудня генеральний директор ПрАТ Луцьксантехмонтаж Ігор Чорнуха, який без будь-яких сумнівів відгукнувся на прохання керівника Волинского обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства Ірини Горавської  долучитись до покращення умов перебування діток, що борються з важкою недугою – презентував результати проведеного ремонту . А перед цим, всі працівники відділення активно прийняли участь в облаштуванні ігрової зони та встановленні святкової ялинки, яка  є найкрасивішою в лікарні.

Емоції маленьких пацієнтів неможливо описати словами.

Продовження свята відбулося в палатах, адже діти написали Святому Миколаю з своїми найзаповітнішими мріями, здійснити які допомогли волонтери, зібравши необхідні кошти на подарунки: самокат, машини, планшети і багато інших речей. Жодне побажання не залишилося без уваги.

Запрошені аніматори Міккі та Мінні Маус розважали дітей нанесенням аквагриму і цікавими конкурсами.

Свято вдалося. Побажаймо всім  швидкого одужання!