Учасники наради

Підсумки діяльності в 2018 році підведено

20 лютого в актовому залі Волинської обласної дитячої клінічної лікарні відбулася підсумкова нарада за участю активу ВОДТМО, керівників структурних підрозділів закладу, обласних дитячих експертів та старших медичних сестер. Участь у роботі заходу прийняв Валерій Руцький (заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації, начальник відділу медичних кадрів та планування).

Медична Рада відмітила, що колектив обласного дитячого територіального медичного об’єднання у 2018 році працював стабільно, виконавши основні   завдання по наданню високоспеціалізованої медичної допомоги ІІІ рівня  населенню області.

В стаціонарі ОДКЛ проліковано 12252 (113213 – 2017 рік) хворих, в умовах обласної дитячої консультативної поліклініки допомогу отримали 66422 (63416 – 2017 рік) хворих. В санаторії для дітей з батьками «Дачний» реабілітаційне лікування пройшли 1613 дітей та батьків (1596 – 2017 рік).

Першочерговим завданням у 2019 році є перехід закладу на нові застави господарювання як комунального некомерційного підприємства. Як і раніше, залишаються актуальними питання покращення матеріально-технічної бази структурних підрозділів ВОДКЛ та санаторію для дітей з батьками «Дачний», оновлення медичного обладнання і апаратури, подальше  впровадження новітніх технологій, раціональної та ефективної організації лікувального процесу, запровадження енергозберігаючих технологій.

Учасники наради
Учасники наради
Сергій Ляшенко
Сергій Ляшенко
Володимир Селюк
Володимир Селюк
Ігор Дородних
Ігор Дородних
Олена Мельничук
Олена Мельничук
Валерій Руцький
Валерій Руцький
Людмила Гагаловська
Людмила Гагаловська
Олег Лопатін
Олег Лопатін
Катерина Зайчук
Катерина Зайчук