Лікарі інтерни 2018 року

Вчимо молодих спеціалістів

ВОДТМО є базовим лікувальним закладом для підготовки лікарів інтернів, підготовка яких проводиться на профільних відділеннях Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

Специфіка суміжного розташування структурних підрозділів, таких як, приймально-діагностичне відділення, цілодобовий травмпункт, відділення анестезіології, відділення променевої діагностики, ургентної лабораторії створюють оптимальні умовидля забезпечення цілодобової спеціалізованої висококваліфікованої допомоги хворим ІІІ рівня дітям: ВОДКЛ є центром з надання спеціалізованої хірургічної допомоги дітям області. Велика увага приділяється ранній корекції вроджених вад розвитку, освоєнню та впровадженню сучасних методик оперативних втручань на сечовидільних шляхах, органах слуху, зору, черевної порожнини, опорно-рухового апарату.

Щороку розширюється перелік ендоскопічних оперативних втручань. Успішно проведено понад 30 кохлеарних імплантацій. Впроваджені мікрохірургічні малотравматичні операції по екстракції катаракти та імплантації штучного кришталика. Колективи хірургічних відділень плідно співпрацюють з вченими профільних інститутів України та зарубіжних клінік. Анестезіологічна допомога важкохворим проводиться в умовах реанімаційних відділень ВОДКЛ, забезпечених сучасним обладнанням і апаратурою. Надання допомоги хворим соматичного профілю проводиться в 3 педіатричних та неврологічному відділеннях. Тут лікуються хворі з гастроентерологічною, кардіоревматологічною, пульмонологічною, нефрологічною, ендокринологічною, алергологічною, онкогематологічною, імунологічною патологіями.

Центр симуляційного навчання є важливою складовою у професійній підготовці лікарів-неонатологів, лікарів-педіатрів, що надають медичну допомогу новонародженим, як у теоретичній площині так і у відпрацюванні практичних навичок на манекені новонародженого з програмним забезпеченням.

Досвідчені фахівці закладу діляться практичними навиками з молодими спеціалістами. У 2018 році на базі стажування ВОДТМО будуть навчатись 46 лікарів інтернів зі всіх медичних ВУЗів України (1, 2 та 3 років навчання) за спеціальностями: педіатрія, неонатологія, дитяча хірургія, дитяча анестезіологія, дитяча отоларингологія.

Бажаємо молодим колегам успіхів у навчанні на інтернатурі і надіємось, що найкращі з них поповнять ряди професіоналів нашої клініки!

Лікарі інтерни 2018 року
Лікарі інтерни 2018 року
Лікарі інтерни 2018 року